Proiecte & evenimente

Digital Culture Conference

16 Mai 2018 – Sub semnul Centenarului Marii Uniri, World Trade Center București, a găzduit primul eveniment dedicat provocărilor culturale și comportamentale aduse de transformarea și schimbarea digitală. Digital Culture Conference este eveniment partner Bucharest Technology Week, organizat de FORUM IT și Asociația Blockchain România.

Asociația Blockchain Romania la conferința „Smart Economy”, organizată de NEO la Brussels, Parlamentul European:
Președintele ABR – Armand Domuța, co-fondatorul NEO – Hongfei Da și directorul executiv ABR – Adrian Stratulat.

Smart Economy Expo 2018

7 Mai 2018 – În cadrul evenimentului am discutat perspectivele adopției blockchain pe piață, impactul său asupra economiei globale și dialogul instituțional necesar acetora.

Mulțumim domnului Da Hongfei, co-fondator NEO si Onchain, pentru disponibilitatea și entuziasmul său în colaborarea cu comunitatea blockchain din România prin Asociația Blockchain Romania.

David Friedman – despre stat și libertate

19 Aprilie 2018 – Sosirea la București a profesorului David Friedman, fiul legendarului Milton Friedman, a constituit o excelentă ocazie de a crea sinergii între generațiile de gânditori libertarieni.
Asociația Blockchain Romnânia, reprezentată de Directorul Executiv Adrian Stratulat, se bucură de percepția pozitivă pe care fenomenul criptomonedelor și tehnologia blockchain o are în rândul academicienilor libertarieni, acestă conferință fiind doar prima dintr-un lung șir de evenimente de succes.

Free Market Road Show

11 Aprilie 2018 – Asociația Blockchain Romania mulțumește Universității Romano-Americane pentru invitația de participa la masa rotundă de experți pe tema “Valori? Care valori?”, o discuție captivantă despre valorile pieței libere, antreprenoriat în era digitală și cum poate schimba jocul tehnologia Blockchain.