Proiecte & evenimente

Projektek és események

Digital Culture Conference

16 Május 2018A Nagy Unió századik évfordulója alkalmavál a World Trade Center Bukarest tartotta az első olyan eseményt, amely az átalakulás és a digitális változás által előidézett kulturális és viselkedési kihívásokra szentelt. A Digitális Kulturális Konferencia a Bukaresti Műszaki Hét partneri rendezvény, amelyet a FORUM IT és a Asociația Blockchain România.

Asociația Blockchain Romania a NEO által szervezett „Smart Economy” konferencián Brüsszel, az Európai Parlamentben:
ABR elnöke – Armand Domuța,  NEO társalapítójaHongfei Da és az ABR vezérigazgatójaAdrian Stratulat.

Smart Economy Expo 2018

7 Május 2018A rendezvény ideje alatt megvitattuk a blokklánc elfogadásának kilátásait a piacon, a globális gazdaságra gyakorolt hatását és az ehhez szükséges intézményi párbeszédet.

Köszönetet mondunk Da Hongfei úrnak, a NEO és az Onchain társalapítójának, készségének és lelkesedésének köszönhetően, hogy együttműködjenek a romániai blockchain közösséggel Asociația Blockchain Romanian keresztűl.

David Friedman – az államról és szabadságról

19 Április 2018David Friedman professzor, a legendás Milton Friedman fia érkezése Bukarestbe kiváló alkalom volt a libertarianus gondolkodók generációi közötti szinergiák megteremtésére.
A Romania Blockchain Szövetség, melyet az ügyvezető igazgató, Adrian Stratulat képviselte, a kryptovalutákat és a blockchain technológiat a libertárius tudósok között lett megbeszélve. E konferencia csupán az első sok jövőbeli sikeres események hosszú sorában.

Free Market Road Show

11 Április 2018 – Asociația Blockchain Romania John köszönetet szeretne mondi a Román-Amerikai Egyetemnek, a Szakértői Kerekasztal Értekezleten való részvétel meghívójának alkalmával, ahol a szabad piaci értékek izgalmas vitája, a digitális korszak vállalkozói készsége és a Blockchain technológia megváltoztatására került szó.